وصفه بنينه برشا و ننصحكم تجربوها....تغيير يعني حاجه جديده
المقادير يا عساسيل
حزمه معدنوس يعني بقدونس بصله لحم مفروم بس انا عملت بالتونه لان بعلولتي ما يحبش اللحمه شويه جبنه بيضتين خضار: بطاطا طماطم فلفل كوسه خرشوف صلصه طماطم خفيفه
الطريقه:
نفرم البقدونس و نغسله كويس
و نحطه في حله مع البصل و لو هتعملي باللحمه المفرومه تحطيها معاه لو بالتونه متحطيهاش
نحطه عل النار مع التقليب لحد ما ميته تنشف نطلعه و نخليه يبرد لو مازال فيه ميه نعصره بالايد
و نضيف عليه الجبنه و الملح و فلفل اسود و التونه
و نخلطه ببيضه لازم الخليط ما يكونش سائل سامحوني نسيت نصور الخليط
بالنسبه للخضار
البطاطا نقشرها و نقورها من جوه لو كبيره نقسمها عل اثنين الطماطم نقسمها و نفضيها الفلفل نشيل الجزء اللي فوق و نفضوه من داخل الكوسه نقورها انا ما عملتهاش لاننا ما بناكلهاش الخرشوف ناخد القلب بتاعه اللي جوه كمان ما عملتوش لانو مش متوفر
عموما انتي تعملي انواع الخضار اللي تحبيها مش لازم كل الانواع اوكي
يلا ايدكم معاكم نمرو لمرحله الحشو ناخذو الحشو بملعقه و نحط جوه الخضار لحد ما تتملي نخلصهم كلهم
و ناخدو الطبق بتاع الفرن ممكن بايركس اللي عندك يعني شفتو انا متساهله ازاي ههههههه نحطو نص كميه صوص الطماطم في الطبق
ثم نرص الخضار
و نكمل نحط عليها بقيه الصوص
نغطي الطبق بورق الالومينيوم و ندخله للفرن مده 20 دقيقه بس نخكي عينينا عليه لا ينشف خالص نشوفه بسكينه لما الخضار الكل تستوي و الصوص تصير تخينه شوي نطلعه و نشيل الفويل ونمرو لآخر حاجه و هي اهم حاجه عندي لانها بتخلي الطعم رهيييييييييييب ناخذو بيضتين مع ربع كوب جبنه مبشوره و شويه ملح و فلفل و نخلطهم مع بعض
و نحطو منهم فوق الخضار شوي شوي و لو نزل عل الصوص عادي بيدي طعم رهيب
و ندخلو للفرن مره ثانيه لمده خمس دقيقه و ممكن تشغلي الشوايه يا دوب البيض يجمد و خلاوييييييص
عل الطاوله عدل لانها لازم تتاكل سخنه
تغرفي لكل واحد في صحنه الخضار و شويه صوص مع الجبنه واوووووووووو
و بالهنا و الشفا
للامانه انا كنت ناويه نصور الصحن اللي غرفته هههههههههه بس ابتديت آكل و نسيت افتكرت لما الصحن بقا ابيض فله ههههههههههه يلا مش باش نقول قيمولي و قداش تعبت في الكتابه و رفع الصور ههههههه لا باش نخليكم لضميركم
و اكيد ضميركم مش هيرتاح [size=21][size=21][b][size=21][b][size=21][size=21]غ[/size]ير لما تقيمولي و تردو [/size][/size][/b][/size][/size][/b]
المحشي التونسي من كوجينة ميرو....بنين و سهل برشا و طبعا بالصور